The Distance_Evan & Jaron

Heyyyyy,, aku tahu lagu ini dari someone (my Ugly Prince-lah…).. Dia share video youtube nya di fbku…. Didenger2 ternyata lagunya enak juga…. Here it the lyrics..

The Distance

The sky has lost its colour
The sun has turned to grey
At least that’s how it feels to me
Whenever you’re away
I crawl up in a corner
As I watch the minutes pass
Each one brings me closer to
The time when you’ll be back
Your comin back

I cant take the distance
I cant take the miles
I cant take the time until the next time I see you smile
I cant take the distance
When I’m not ashamed
I cant take a breath without saying your name
I cant breath a hurricane
And still be standing tall when all the dust has settled down
I cant take the distance

I still belelive in feelings
But sometimes I feel too much
I make believe your close to me
It isn’t close enough
Not nearly close enough

I cant take the distance
I cant take the miles
I cant take the time until the next time I see you smile
I cant take the distance
When I’m not ashamed
I cant take a breath without saying your name
I cant breath a hurricane
And still be standing tall when all the dust has settled down

I cant take the distance
I cant take the miles
I cant take the time until the next time I see you smile
I cant take the distance
When I’m not ashamed
I cant take a breath without saying your name
I cant take the distance
The distance

Advertisements

Cinta Terakhir by Domino (now Govinda)

Lagunya gue bangeett… PeDe kalo si Dia gakan berpaling, karena akulah cinta terakhir dia… Wuahahahahahahaha.. 😀

Me & My Love

Berapapun cinta datang padamu
Tak akan ku takut
Berapapun hati menghampirimu
Tak akan ku takut

Karna aku cinta terakhir yang t’lah kau nanti
Menanti jawabnya
Juga aku pelabuhan akhir
Tempat kau berlabuh sampai kau mati

Seindah bintang hiasi malam
Layaknya itulah aku
Layaknya itulah aku

Cinta Terakhir by Domino (Govinda)

Diary Depresiku_Last Child

Jiahhhaaa.. Lagunya menyentuh… Bikin nangis darah.. Aku tahu lagu ini sebelum band Last Child terkenal, suaranya mirip-mirip sama Duta SO7.. Pas tahu lagunya udda ada di Tv,, langsung ku download tuh lagu (soalnya file lagu yang aku punya dulu,, hilang..) hihihihihihihi


Diary Depresiku_Last Child

Malam ini hujan turun lagi
Bersama kenangan yang ungkit luka di hati
Luka yang harusnya dapat terobati
Yng ku harap tiada pernah terjadi

Ku ingat saat Ayah pergi, dan kami mulai kelaparan
Hal yang biasa buat aku, hidup di jalanan
Disaat ku belum mengerti, arti sebuah perceraian
Yang hancurkan semua hal indah, yang dulu pernah aku miliki

Wajar bila saat ini, ku iri pada kalian
Yang hidup bahagia berkat suasana indah dalam rumah
Hal yang selalu aku bandingkan dengan hidupku yang kelam
Tiada harga diri agar hidupku terus bertahan

Mungkin sejenak dapat aku lupakan
Dengan minuman keras yang saat ini ku genggam
Atau menggoreskan kaca di lenganku
Apapun kan ku lakukan, ku ingin lupakan

Namun bila ku mulai sadar, dari sisa mabuk semalam
Perihnya luka ini semakin dalam ku rasakan
Disaat ku telah mengerti, betapa indah dicintai
Hal yang tak pernah ku dapatkan, sejak aku hidup di jalanan

Wajar bila saat ini, ku iri pada kalian
Yang hidup bahagia berkat suasana indah dalam rumah
Hal yang selalu aku bandingkan dengan hidupku yang kelam
Tiada harga diri agar hidupku terus bertahan

Semangat ya teman!!!!!!!!!!!!

😉

Sahabat….

SAHABAT

Apakah arti dari sahabat itu?

Sahabat adalah orang yang selalu mengingatkan kita dimana kita salah, memberi motivasi di saat kita terjatuh, merasa senang di kala kita senang, dan ikut merasa sedih di saat duka menghampiri kita..

Meskipun terkadang kita beradu pendapat. Egois satu sama lain.

Namun semua itu akan hilang dengan senyuman..

Sahabat akan sentiasa menolong kita di saat kita membutuhkan, mendengarkan kita dengan ikhlas di saat kita berkeluh kesah..

Sahabat, terima kasih telah menjadi sahabat terbaikku… Semoga persahabatan kita abadi selamanya…

Love you all..

😀

Kasih Ibu Sepanjang Masa

Ibu adalah seorang wanita yang patut kita sayang, hargai, dan wajib kita jaga. Beliau rela selama 9 bulan mengandung kita. Seorang ibu rela disebut gendut, tak menarik saat perutnya membesar karena kita ada di dalamnya.

Ibu, seseorang yang selalu mendo’akan kita dalam sholatnya. Tiap detik, tiap menit, tiap waktu. Ucapannya adalah do’a.

Tapi, mengapa masih banyak anak durhaka pada ibunya? Kalian harus tahu, saat ibu sudah tak ada di sisi kita, yang ada hanyalah penyesalan. Takkan ada lagi kasih sayang, belaian, nasihat dari ibunda tercinta.. 😦

Mengapa kita belum bisa membahagiakan beliau di dunia ini. Bagaimana mungkin kita menyia-nyiakan seorang ibu yang sudah mengandung, melahirkan setengah mati, merawat kita, menyusui kita? Tengah malam, waktunya beliau rehat dari kesibukannya terbangun karena mendengar suara tangis kita.

Wahai kawan, sayangi, cintai, hargai, dan jagalah ibu kita seperti ia menyayangi, mencintai kita. Kasih ibu sepanjang masa, kasih anak kepada ibu hanya sepanjang jalan. Beruntunglah kalian masih ada ibu yang menyayangi dan mendo’akan kalian.

Ingat, Syurga ada di bawah telapak kaki ibu..

^^

Dong Yi, The Jewel in The Crown

Whuaaaa… Drama Asia Korea memang tak ada matinya… Selalu saja bisa menyedot perhatian banyak orang untuk menontonnya,, termasuk Drama korea “Dong Yi, The Jewel in The Crown“..

Dong Yi, The Jewel in The Crown

I love that,, ceritanya seru berlatarbelakang kerajaan. Seperti “Dae Jang Geum, The jewel in The Palace”, Dong Yi pun mengisahkan tentang seorang anak perempuan yang berasal dari keluarga biasa yang berhasil menjadi orang ternama di negerinya.. Choi Dong Yi diperankan oleh Han Hyo Joo yang pernah berlakon di Brilliant Legacy sebagai Go Eun Sung. Di drama ini pun, Han Hyo Joo dipertemukan kembali dengan Bae Soo Bin sebagai Cha Chun Soo, yang dulu pernah berakting bersama di BL sebagai Park Joon Sae ..

More Details visit DramaWiki

View their photos..

Kim Yoo Jung as Dong Yi kecil

Han Hyo Joo as Dong Yi

Dong Yi, The Jewel in The Crown

Oia,, yang jadi King Sukjong itu pernah berakting di drama “Dae Jang Geum, The Jewel in The Palace“.. Ia berperan sebagai Min Jung Hoo..

Ji Jin Hee as Min Jung Ho

Ji Jin Hee as Min Jung Ho

Ji Jin Hee as King Sukjong

Ji Jin Hee as King Sukjong

Emang pas dia berperan di drama historical.. hahaha…. 😉

The Characteristic

YOUR CHARACTERISTIC

January 01 – 09 ~ Dog
January 10 – 24 ~ Mouse
January 25 – 31 ~ Lion
February 01 – 05 ~ Cat
February 06 – 14 ~ Dove
February 15 – 21 ~ Turtle
February 22 – 28 ~ Panther
March 01 – 12 ~ Monkey
March 13 – 15 ~ Lion
March 16 – 23 ~ Mouse
March 24 – 31 ~ Cat
April 01 – 03 ~ Dog
April 04 – 14 ~ Panther
April 15 – 26 ~ Mouse
April 27 – 30 ~ Turtle
May 01 – 13 ~ Monkey
May 14 – 21 ~ Dove
May 22 – 31 ~ Lion
June 01 – 03 ~ Mouse
June 04 – 14 ~ Turtle
June 15 – 20 ~ Dog
June 21 – 24 ~ Monkey
June 25 – 30 ~ Cat
July 01 – 09 ~ Mouse
July 10 – 15 ~ Dog
July 16 – 26 ~ Dove
July 27 – 31 ~ Cat
August 01 – 15 ~ Monkey
August 16 25 ~ Mouse
August 26 – 31 ~ Turtle
September 01 – 14 ~ Dove
September 15 – 27 ~ Cat
September 28 – 30 ~ Dog
October 01 – 15 ~ Monkey
October 16 – 27 ~ Turtle
October 28 – 31 ~ Panther
November 01 – 16 ~ Lion
November 17 – 30 ~ Cat
December 01 – 16 ~ Dog
December 17 – 25 ~ Monkey
December 26 – 31 ~ Dove

If you are a

Dog

: A very loyal and sweet
person.Your loyalty can never
be doubted. You are quite honest and sincere
when it comes to your
attitude towards working. You are a very simple
person, indeed.
Absolutely hassle free, humble and down-to-earth!!
That explains the
reason why your friends cling on to you! You have
a good taste for
clothes. If your wardrobe is not updated with what
is trendy, you sure
are depressed. Popular and easy-going. You have
a little group of
dignified friends,all of them being quality-
personified.

If you are a

Mouse

: Always up to some sort of a
mischief! The
mischievous gleam in your eyes is what makes
you so cute and
attractive to everyone. You are an extremely fun-to-
be-with kind of
person. No wonder, people seek for your company
and look forward to
include you for all get-togethers. However, you are
sensitive, which
is a drawback. People need to select their words
while talking to you.
If someone tries to fiddle around and play with
words while dealing
with you, it is enough to invite your wrath. God
bless the person
then!

If you are a

Lion

: Quite contradictory to your name,
you are a peace
loving person. You best try to avoid a situation
wherein you are
required to fight. An outdoor person, you dislike
sitting at one place
for a long duration. You are a born leader, and have
it in you how to
tactfully derive work from people. You love being
loved, and when you
receive your share of limelight from someone, you
are all theirs!!!!
Well, well… hence some people could even take
an advantage, flatter
you to the maximum and get their work done. So
be careful…..

If you are a

Cat

: An extremely lovable, adorable
person, sometimes
shy,with a passion for quick wit. At times, you
prefer quietness. You
love exploring various things and going into depth
of each thing.
Under normal circumstances you’re cool, when
given a reason to, you
are like a volcano waiting to erupt. You’re a fashion
bird. People
look forward to you as an icon associated with
fashion. Basically, you
mingle along freely but don’t like talking much to
strangers. People
feel very easy in your company. You observe care
in choosing your
friends.

If you are a

Turtle

: You are near to perfect and nice
at heart.The
examples of your kindness are always circulated
in groups of
people.You, too, love peace. You wouldn’t like to
retaliate even to a
person who is in the wrong. You are loved due to
this. You do not wish
to talk behind one’s back. People love the way you
always treat them.
You can give, give and give love, and the best part
is that you do not
expect it back in return.You are generous
enough.Seeing things in a
practical light is what remains the best trait of you
guys.

If you are a

Dove

: You symbolize a very
happy-go-
lucky approach in
life.Whatever the surroundings may be, grim or
cheerful, you remain
unaffected.In fact, you spread cheer wherever you
go. You are the
leader of your group of friends and good at
consoling people in their
times of need. You dislike hypocrisy and tend to
shirk away from
hypocrites. They can never be in your good books,
no matter what. You
are very methodical and organized in your work.
No amount of mess,
hence, can ever encompass you. Beware, it is
easy for you to fall in
love….

If you are a

Panther

: You are mysterious. You are
someone who can
handle pressure with ease, and can handle any
atmosphere without going
berserk.You can be mean at times, and love to
gossip with your
selected group.Very prim and proper. You like all
situations and
things to be in the way you desire, which,
sometimes is not possible.
As a result, you may lose out in some
relationships. But otherwise,
you love to help people out from difficult and tight
spots when they
really need you.

If you are a

Monkey

: Very impatient and hyper!!!
You want things to be
done as quick as possible. At heart, you are quite
simple and love if
you are the center of attraction. That way, you
people are unique. You
would like to keep yourself safe from all the
angles. Shall your name
be dragged or featured in any sort of a controversy,
you then go all
panicky. Therefore, you take your precautions from
the very beginning.
When you foresee anything wrong, your sixth
sense is what saves you
from falling in traps. Quite a money minded bunch
you people are!!

Enjoy it, guys!!!!!